Ediţia actuală

Pentru succesul firmei Dvs., vă este la îndemână Reklám Zóna, revistă publicitară al zonei Gheorgheni, cu o experiența în domeniu de 13 ani.

Nr. 12, anul 15, decembrie 2018

Reklám Zóna On-line
Daţi click pe imaginea de mai sus sau pe butonul continuare, şi răsfoiţi on-line catalogul publicitar Reklám Zóna.
Continuare >

Despre noi

Reklám Zóna este o revistă publicitară gratuită, care apare lunar, într-un tiraj de 5000 de exemplare adresat publicului țintă.
Revista lunară cu conținut publicitar şi de informare, înfiinţată în 2003, a fost partenerul și instrumentul ideal de promovare pentru mai mult de 600 de firme. Iniţial s-a publicat în format A5, la momentul actual, adaptându-se la cerinţele pieţei, Reklám Zóna se prezintă în format A4, cu imprimare în policromie.
Se distribuie în formă tipărită în Gheorgheni şi în localităţile din zona Gheorgheni, în casuțele poştale, respectiv în unităţile comerciale şi hoteliere importante.
Pe lângă forma tipărită, Reklám Zóna poate fi accesată şi pe pagina web www.reklamzona.ro. Aici publicăm reclamele ediţiei actuale simultan cu distribuirea sa. Ambele forme de publicare au avantaje.
Formatul on-line transmite reclamele Dvs. pretutindeni, în oricare colţ al acestei lumi grăbite, iar ediţia tipărită ajunge şi la cei care preferă ziarul tradiţional tipărit. Ambele obțiuni pot creşte şi eficientiza succesul afacerilor Dvs.
Despre noiDistribuțieSpaţiu publicitarReklám Zóna On-lineContact
Site realizat de